onze huisregels

Wij zullen ten alle tijden respectvol met u om gaan. Dit verwachten wij uiteraard ook van u, daarom hebben wij voor alle duidelijkheid de Manissimo huisregels voor u op een rij:

Afzeggen afspraak
Een afspraak dient minimaal 48 uur voor aanvang te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging, zijn wij genoodzaakt 75% van de behandeling bij u in rekening te brengen.

Te laat
Wanneer u 10 minuten of later aanwezig bent voor uw afspraak kunnen wij helaas de behandeling niet uitvoeren en zijn wij genoodzaakt 75% van de behandeling bij u in rekening te brengen.

Garantie
Laat uw nagel binnen een week los zonder oorzaak, dan is dit garantie en kunt u uw nagel kosteloos laten repareren.

Reparatie
Als u zelf schade veroorzaakt aan u nagels en u wilt dat laten repareren, dan herstellen wij dit graag voor u. Voor een gel reparatie rekenen wij € 5,- en voor een Shellac reparatie rekenen wij € 3,50. Voor iedere extra te repareren nagel, rekenen wij voor zowel gel als Shellac € 1,- extra per te herstellen nagel.

Hygiëne
Omdat wij als beautysalon aan hoge hygiëne-eisen moeten voldoen, zorgen wij er altijd voor dat onze winkel, beautysalon, onze apparatuur en al onze producten schoon zijn. Wij vragen u hieraan mee te werken door u het volgende te vragen:

Het is verboden te roken
Honden en dieren zijn niet toegestaan

Koortslip
Wanneer u een actieve koortslip heeft, verzoeken wij u uw gezichtsbehandeling of hotstone massage 24 uur voor aanvang te annuleren.

Retour
– Sieraden kunnen bij Manissimo niet worden geruild of teruggebracht. 
– Wij geven geen geld retour op afgeprijsde artikelen
– Wij geven uw geld retour wanneer het artikel ongebruikt in originele staat terug wordt gebracht


Diefstal
Het kan gebeuren dat iemand zich op een onrechtmatige wijze een product toe-eigent. Om dit te voorkomen hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen:
Onze winkel is beveiligd met videocamera’s
Onze artikelen zijn beveiligd

Als wij onverhoopt het gevoel hebben dat er iets onrechtmatigs gebeurt, dan zijn wij genoodzaakt de volgende regels te hanteren:

Wij doen aangifte bij de politie
Wij brengen bij de dader € 151,- in rekening voor het oponthoud en overlast

Om misverstanden snel op te lossen, dient u medewerking te verlenen aan een onderzoek van uw kleding en of tas(sen).